Els intolerants no s’adapten


EL 9 NOU, divendres 25 de Gener de 2008

El Joan i l’Ernest són dos germans d’allò més normal, però amb certes peculiaritats. La primera petita diferència respecte la resta de nens és que ambdós són adoptats. El Joan, de sis anys, porta el ritme a la sang: ell ve del Carib. L’Ernest és organitzat com ell sol, i això també ho porta a la sang: ve de l’Orient Llunyà. L’altra diferència és que, com diu l’Ernest, de quatre anys, “ells no tenen papa ni mama: ells tenen papa i papa”. I és que tots dos van ser adoptats per una parella de gais el primer quan tenia dos anys, i el petit, quan en tenia un.

Arribats a aquest punt, suposo que algunes persones (massa pel meu gust) es deuen haver posat les mans al cap. Sobretot aquell dèspota militant del PP que fa un parell d’anys va encarregar a un psicòleg fer un informe sobre l’homosexualitat. Aquest, es va dedicar a identificar l’homosexualitat com una patologia, és a dir, com una malaltia. I és que els gais, com a malalts que eren, no tenien dret a formar una família, ni molt menys tenir fills.

Doncs bé, jo sóc un jove català que combino els meus estudis en ciències polítiques amb un treball com a monitor de menjador en una escola d’educació infantil. Entre els molts nens que cuido, n’hi ha dos que sempre criden l’atenció més que els altres. I no per la forma dels seus ulls ni pel color de la pell, sinó pel seu bon comportament. El Joan i l’Ernest són un model a seguir en companyerisme, educació, tolerància i respecte, valors essencials en una societat que vulgui créixer pel camí de la pau i el progrés.

Des d’aquí voldria fer pública la felicitació als seus pares i convidar altres parelles d’homosexuals que recorrin el mateix camí. Perquè si he de dir dos noms que de ben segur mai no tindran problemes de respecte cap a persones d’altra raça, religió, ètnia o orientació sexual, els asseguro que diré Joan i Ernest, encara que s’escandalitzin els populars intolerants.

Anuncis

One response to “Els intolerants no s’adapten

  1. Ja va bé fer d’això notícia i esbombar-ho, ja que com dius hi ha molt prejudici i molta mala llet.

    Quanta gent hi ha disposada a retallar els drets dels demés solament perquè no són iguals a ells i a elles, i sobretot perquè no són de la manera que en aquests els voldria que fossin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s