Cal anar a votar


Resulta que abans d’ahir dijous 25 de Novembre també me’l van publicar en les edicions tan en paper com digitals de La Vanguardia, però no ho vaig saber fins ahir al vespre que m’ho va dir la meva àvia!

L’article, tot i que una mica retallat i amb modificacions, és aquest:

Fa tan sols 35 anys el nostre poble es va lliurar de la més sagnant de les dictadures. L’opressió, projectada per un tirà, va deixar ferides que perduren intractables. Però no cal marxar tan enrere per trobar absència de democràcia: avui dia encara veiem opressions a la Xina, Corea del Nord, Birmània, Palestina, Sàhara Occidental, Veneçuela i Cuba. Així doncs, no ens podem quedar a casa. Aquest diumenge se celebra a casa nostra la festa de la democràcia, el triomf de la veu del poble davant dels qui la varen fer callar.

Ens pertoca als catalans escollir qui serà el nostre president, però a banda, ens pertoca molt més. Ens cal demostrar que ens interessen els assumptes nacionals, que estem implicats en aquest petit país que tenim entre les mans i que volem i podem fer-nos sentir. Hem de fer valdre aquest dret a vot i exercir-lo amb força, amb decisió, confiança i dignitat, tot rendint homenatge a aquells als quals els va ser i encara els és negat. Diumenge les urnes han de sopar plenes, ben tipes, mostra d’un poble amb fe, que ni s’espanta ni es deixa enganyar. La consciència col·lectiva de la terra catalana ens crida i no en podem defugir. Diumenge cal anar a votar. Catalunya ens necessita!

David Palau

Podeu veure l’article en la seva edició digital a: www.lavanguardia.es

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s