Sobre el bloc

Benvolguts lectors,

Aquest bloc neix amb la intenció de convertir-se en una plataforma per a l’intercanvi de consells i coneixements d’accions senzilles però importants, un aprenentatge divertit i culte, per tal de fer la vida més fàcil, viure més feliços i tenir tots plegats una millor cura del nostre planeta. Pretén, així doncs, donar a conèixer accions fàcils que, portades a la pràctica, ens ajudaran a viure millor

Per part meva, aquests coneixements els he anat (i aniré) aprenent de boca-orella, llibres, ràdio, revistes, televisió… Però no només de les meves aportacions es nodrirà el bloc, sinó que el que busco també és una interacció vostra, dels lectors; un viatge d’anada i tornada del vostre escriptori  al meu, i del meu al de tots. Així que us convido des d’ara mateix a fer les vostres aportacions i aconseguir una posada en comú del màxim d’idees per tal de millorar la nostra forma de vida, la dels que ens envolten i la del medi ambient. Per enviar-me les vostres idees ho podeu fer a la meva direcció de correu personal dpalauza@gmail.com o escrivint un post al mateix bloc.

Sota aquest objectiu, el bloc s’estructurarà en diferents categories, el contingut i raó de ser de les quals s’explica en cadascuna d’elles. Aquestes categories seran “Medi ambient”, “Menjar sa”, “Solidaritat, educació i civisme”, “Benestar a casa”, Salut física i emocional”, “Activa’t/Mou-te”, “Bombons de saviesa” i “Publicat als mitjans”.

Per últim no em queda més que donar-vos la benvinguda i desitjar que n’aprengueu tant com en gaudiu, així com convidar-vos a que us animeu a participar-hi.

Salut,

David Palau

Anuncis

2 responses to “Sobre el bloc

  1. Hola David
    Només volia dir-te que he visitat el teu blog.
    Salutacions

    Encarna

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s